Ik wil graag minder werken. Ook dat kan bij SPF Beheer

Gert is functioneel beheerder en applicatiebeheerder


Van alle markten thuis

“Sinds 2012 ben ik werkzaam bij SPF Beheer. Ik ben begonnen als Productiecoördinator, daarna doorgegroeid naar  Applicatiebeheerder en nu ben ik Functioneel beheerder. Tijdelijk ben ik nu ook nog Applicatiebeheerder. Door het werken in diverse functies heb ik veel collega’s leren kennen, dat vind ik erg prettig en het helpt om te begrijpen wat er speelt.

   

Minder werken

Binnenkort ga ik minder werken. Dit is een bewuste keuze van mij. Ik ben blij dat ik deze mogelijkheid binnen SPF beheer heb en straks meer tijd heb om op maatschappelijk gebied een bijdrage te kunnen leveren. Van oorsprong ben ik docent Nederlands en ik geef graag Nederlandse les aan onder andere vluchtelingen. Ik kook ook graag voor verstandelijk beperkten en ik doe veel met muziek.

 

Openstaan voor veranderingen

De bedrijfscultuur verandert binnen SPF Beheer. Veranderingen zijn noodzakelijk om wendbaar te zijn en zo de marktontwikkelingen bij te houden. Ik heb een proactieve en positieve houding ten opzichte van de veranderingen: ik ben mij ervan bewust dat je het zelf moet doen. Een ander doet het niet voor je. Ik vind het mooi om de mensen om mij heen hierin te stimuleren.

 

Efficiënter werken

Op mijn afdeling hebben we een Sprintbijeenkomst geïntroduceerd. Hierin worden de werkzaamheden voor de komende twee weken besproken, verdeeld en afgestemd met elkaar. Ik vind het belangrijk dat we samenwerken en van elkaar weten wat we doen. Hierdoor verhogen we de kwaliteit.”     


Informatisering & Change

Onze afdeling Informatisering & Change is verantwoordelijk voor de automatisering en het beheer van onze systemen. Ook is hier onze projectmanagementorganisatie ondergebracht. De afdeling is de motor achter de modernisering- en digitaliseringslag die we doormaken. 

Meer collega's