Constant schakelen. Dat maakt mijn werk heel dynamisch

Michiel is controller bij Vermogensbeheer


Hulpvaardige collega’s

Bij mijn vorige werkgever had ik een zakelijke relatie met SPF Beheer. Hierdoor kende ik het bedrijf al. Mijn toenmalige collega had er goede verhalen over. Ik heb gesolliciteerd en kwam in een warm bad terecht.       


Dynamisch

Ik ben controller bij Vermogensbeheer, maar ik coördineer ook investment control. Gedurende een kwartaal verschuiven mijn werkzaamheden tussen deze twee aandachtsgebieden continu. Kortom, ik ben constant aan het schakelen. Dit maakt mijn werk heel dynamisch. 


Tijd voor elkaar

De sfeer op kantoor ervaar ik als collegiaal en zeer prettig. Ik merk dat iedereen open staat voor verbeteringen. Er is geen harde afrekencultuur. Deze collegialiteit heeft mij enorm verrast. Ik kan zo makkelijk met vragen bij mijn collega’s terecht. Er wordt echt tijd voor elkaar gemaakt. Dit vind ik bijzonder!  

Financiën & Control

Onze afdeling Financiën & Control zet zich in voor een betrouwbare informatiehuishouding. Zij staan voor een efficiënte financiële administratie, een deugdelijke analyse en heldere rapportage en advies. Een gedegen interne beheersing en transparantie in wat er in de organisatie omgaat is hiervoor essentieel.

Ontspanning

In de pauze ga ik vaak met een aantal collega’s naar buiten om een wandeling te maken. Maar ook in de kantine lunch ik regelmatig. Hier haal ik dan een broodje met wat te drinken. Er is genoeg keuze!   


Studiemogelijkheden

Om meer over de pensioenwereld te weten te komen, wilde ik een gerichte opleiding volgen. Ik volg nu een opleiding voor pensioenbestuurders en staffunctionarissen. Op die manier kan ik mij beter inleven in de klant en daarmee uiteindelijk SPF Beheer naar een hoger niveau tillen. Mijn manager was enthousiast. Deze opleiding wordt geheel gefinancierd door SPF Beheer.   

Meer collega's