Volop ruimte om je te ontwikkelen

Cynthia is medewerker Servicedesk


Ik heb hier een vak geleerd

“Een paar jaar heb ik medische biologie gestudeerd. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt in een ondersteunende functie in het onderwijs. Ik wilde graag administratief werk gaan doen op een backoffice. Dat past bij mij. Toen ik bij SPF Beheer op de pensioenadministratie binnenkwam was ik echt een ‘pensioenmaagd’, ik wist niets van pensioenen. Ik kwam er snel achter dat ik het leuk vond om met brieven voor deelnemers en gepensioneerden bezig te zijn, ze echt tot in de puntjes goed te maken. Ik kreeg de kans om mij hier fulltime mee bezig te houden. 

Samen iets moois neerzetten

In die functie werkte ik nauw samen met de collega’s van de afdeling Informatisering & Change. Samen zorgden we ervoor dat de brieven geautomatiseerd naar onze deelnemers en gepensioneerden werden verzonden. Die technische kant van de geautomatiseerde brieven vond ik erg leuk.

Een nieuwe kans

Na een paar jaar begon het te kriebelen en wist ik dat het tijd werd voor iets anders. Samen met mijn toenmalige manager en een coach ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe richting. En eigenlijk was het al snel duidelijk dat ik graag in de Informatisering aan de slag wilde. En die kans heb ik gekregen! Ik kon aan de slag bij de Servicedesk, de afdeling die het aanspreekpunt is voor gebruikers, leveranciers en beheerders over alles wat met Informatisering te maken heeft. Heel leerzaam en het geeft me een mooi kijkje in alle aspecten van Informatisering.

Dus na hier het pensioenvak geleerd te hebben heb ik nu weer de kans gekregen om een ander vak te leren. Ze hebben echt met me meegedacht, dat vind ik zó tof!”

Informatisering & Change

Onze afdeling Informatisering & Change is verantwoordelijk voor de automatisering en het beheer van onze systemen. Ook is hier onze projectmanagementorganisatie ondergebracht. De afdeling is de motor achter de modernisering- en digitaliseringslag die we doormaken. 

Meer collega's