Meerdere rollen maken mijn werk afwisselend

Jan-Hein is aministrateur bij Financiën & control


Verschillende rollen

Ik werk als administrateur en ben deels applicatiebeheerder van AFAS software. Daarnaast vervul ik ook nog de rol van lid van de Ondernemingsraad. Ik vind het werken bij SPF Beheer erg leuk door deze verschillende functies.


Geen 9 tot 5 mentaliteit

Ik vind het prettig dat ik een bepaalde vrijheid  heb. Als ik een keer eerder weg moet, dan is dit geen probleem. Het komt immers ook voor dat ik een dag langer doorwerk of  in het weekend, als er een deadline gehaald moet worden. 

De piektijd voor onze afdeling is in het voorjaar. Dan worden er vaak lange dagen gemaakt. Je moet dus geen negen tot vijf mentaliteit hebben als je bij Financiën en Risicomanagement werkt.     


Problemen oplossen

Ik vind het mooi om aan boord te zijn van een veranderende organisatie. We hebben al veel werkprocessen  tegen het licht gehouden en verbeterd. Kritisch kijken hoe het de volgende keer nóg beter kan: daar krijg ik energie van!   


Teambuildingsdag

Tijdens de laatste teambuildingsdag lag de focus op de kracht van ons team en op de samenwerking tussen de teamleden. Tevens hebben we een vertaalslag gemaakt van onze kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s) en de kernwaarden. Tijdens deze dag hebben we elkaar nog beter leren kennen. Een hele leerzame dag.    


Vitaal op de werkvloer  

Op diverse afdelingen staat een fruitbox met vers fruit. Regelmatig pak ik een banaan of appel. Prima geregeld! 

Financiën & Control

Onze afdeling Financiën & Control zet zich in voor een betrouwbare informatiehuishouding. Zij staan voor een efficiënte financiële administratie, een deugdelijke analyse en heldere rapportage en advies. Een gedegen interne beheersing en transparantie in wat er in de organisatie omgaat is hiervoor essentieel.

Meer collega's