Onze organisatie is overzichtelijk en sterk in beweging Rachel is directiesecretaris


Combinatie werk en gezin

Voordat ik bij SPF Beheer kwam werken, woonde ik een paar jaar met mijn man en twee kinderen in Amerika. Dat was een hele mooie ervaring. Terug in Nederland zag ik de functie van directiesecretaris, dit was een nieuwe functie voor SPF Beheer en daarom een interessante uitdaging voor mij. Bij SPF Beheer heb je de mogelijkheid om flexibel te werken, dat is voor mij belangrijk in de combinatie van werk en gezin. Zo werk ik ’s avonds thuis verslagen uit, en de volgende ochtend begin ik dan gewoon iets later.

 

Overzichtelijk en toegankelijk

Ik vind het leuk om bij SPF Beheer te werken: een kleine organisatie die volop in ontwikkeling is. De collega’s zijn toegankelijk en door mijn functie heb ik contact met collega’s uit het hele bedrijf. Hierdoor leer je snel veel collega’s van verschillende afdelingen kennen. Heel bijzonder vind ik dat medewerkers veel mogelijkheden krijgen tot het volgen van een opleiding.

 

Rechterhand van de directie

Als directiesecretaris ondersteun ik de directie in de breedste zin van het woord. Ik doe de beleidsvoorbereiding, plan, communiceer, doe vastlegging, ben aanspreekpunt en vraagbaak. Mijn juridische achtergrond komt mij hierbij goed van pas. Ook stuur ik functioneel ons secretariaat aan. Mijn functie is heel afwisselend!      

 

Directiesecretariaat

Onze directíe wordt ondersteund door een directiesecretaris. Daarnaast worden directieleden ondersteund door secretaresses die decentraal zijn gepositioneerd.

Meer collega's