Veelzijdig werk en een informele werksfeer

Souhaila is senior business analist bij Vermogensbeheer


Nieuwe kansen grijpen

“Na mijn HBO-opleiding ben ik via een detacheringsbureau bij SPF Beheer terecht gekomen. Mijn eerste functie – medewerker settlements op de backoffice bij Vermogensbeheer - beviel erg goed. Ik heb de kans gegrepen om opleidingen te volgen en mezelf te ontwikkelen. Inmiddels ben ik senior business analist bij Vermogensbeheer en beheer ik onder andere het beleggingssysteem. Ik heb de ambitie om nog verder door te groeien. Iedere dag valt er veel te leren, vooral van mijn collega’s! 


Informele sfeer

Mijn energie haal ik uit de veelzijdigheid van het werk en uit de informele sfeer. Iedereen werkt hard om gezamenlijke doelen te bereiken; de betrokkenheid van de medewerkers bij het werk en bij elkaar is groot en er heerst een gezellige sfeer. Ik voel mij een gewaardeerde collega.


In balans

Ik woon in Amsterdam en heb twee jonge kinderen. De afstand tussen huis en kantoor vind ik best groot, maar ik reis prettig met de trein en heb het er graag voor over. En is een van mijn kinderen ziek, dan is daar alle begrip voor en kan ik gewoon thuiswerken. 


Bedrijfshulpverlener

Ik maak deel uit van het BHV-team. Als bedrijfshulpverlener help ik bij ongevallen, weet ik hoe ik brand moet bestrijden en ben ik verantwoordelijk voor de ontruiming van ons pand in geval van nood. Regelmatig houden we een ontruimingsoefening. Om ervoor te zorgen dat een ontruiming zo goed mogelijk verloopt, is een goede samenwerking met collega’s van groot belang.”  


Operatie vermogensbeheer

Onze afdeling Operatie vermogensbeheer zorgt met een team van specialisten voor het administreren en afhandelen van al onze vermogensbeheertransacties. Het is nauwkeurig werk dat vaak onder hoge druk moeten worden uitgevoerd. 

Meer collega's