We werken in een dynamische omgeving

Joost is medewerker acquisitie op de afdeling Vastgoed


Van traineeship naar een vaste baan

“Ik was nog bezig met mijn afstudeerscriptie van de master Finance toen ik startte met het traineeship. Ik begon bij de afdeling Vastgoed. Ik leerde veel over vastgoed in het algemeen en droeg bij aan het opstellen van ons meerjarenbeleid. Na mijn tweede opdracht bij Risk, Legal & Compliance kwam er een baan vrij bij Vastgoed waar ik meteen naar solliciteerde. Door het traineeship wisten ze daar wie ik ben en “wat ze aan me hebben”. I got the job! Tussen de bedrijven door ben ik ook nog afgestudeerd, dat is top.


Binnen én buiten de deur

Als medewerker Acquisitie heb ik een ondersteunende functie. Mijn werkzaamheden zijn heel divers: ik ben niet alleen achter mijn bureau bezig met cijfers en het uitwerken van investeringsvoorstellen maar ik ga ook geregeld op pad met de acquisiteurs, naar potentiële projecten en naar afspraken met externe partijen.

Ik werk veel samen met de collega’s van Risk, Legal & Compliance, in overleg met hen stemmen wij de risico-aspecten van nieuwe projecten af. Erg handig dat ik tijdens mijn traineeship al op deze afdeling heb gezeten!    

 

Saamhorigheid

We werken in een dynamische omgeving met deadlines. Iedereen werkt hard om de deadlines te halen. De saamhorigheid die er dan is geeft mij energie.  


Weten wat je aan elkaar hebt

De sfeer op onze afdeling ervaar ik als open en collegiaal. Doordat we elkaar over en weer feedback geven, weten we wat we aan elkaar hebben. In de pauze spreek ik mijn collega’s vaak ook over hun privéleven. Dit maakt voor mij de samenwerking nóg leuker.” Vastgoed

Wij zijn een van de weinige pensioenuitvoerders die zelf beleggen in direct vastgoed. Onze vastgoedprofessionals beheren  voor onze klanten een vastgoedportefeuille van ruim € 1,5 miljard. We beleggen in Nederlands vastgoed: in woningen, winkels en kantoren. We kopen vastgoed aan en dragen zorg voor het beheer.     

Meer collega's