21
Jun
2019

Officiële opening nieuwbouwproject Driedam Purmerend

Op het voormalig gemeentelijk evenemententerrein, gelegen aan de Stekeldijk in Purmerend, staan drie nieuwe woongebouwen: De Waker, De Slaper en De Dromer. Naast koopappartementen realiseerde Van Wijnen er ook 64 huurappartementen in opdracht van SPF Beheer B.V. Op 20 juni vond de officiële opening plaats.

12
Apr
2019

Oplevering huurappartementen Driedam Purmerend aan SPF Beheer

Na een bouwperiode van circa 16 maanden is op 12 april 2019 het complex Driedam in Purmerend opgeleverd door Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.

11
Apr
2019

SPF Beheer verwerft 127 appartementen in Eindhoven

Het pand van het voormalige studentencentrum wordt getransformeerd en uitgebreid met een 100 meter hoge woontoren met 85 koopappartementen en 127 huurappartementen. De huurappartementen variëren in oppervlakte van 56 tot 100 m2. Daarnaast bevat het gebouw een plint met een grand café van 980 m2 en 3.000 m2 kantoren en een ondergrondse parkeergarage.

28
Mrt
2019

SPF Beheer verwerft 77 woningen in Eindhoven

De woningen rondom het Vredesplein in Eindhoven worden in 5 fasen gesloopt en daar komt nieuwbouw voor in de plaats. De laatste fase van deze herontwikkeling is gestart. In het hart van de wijk komen 77 vrije sector huurwoningen die Stam + De Koning in opdracht van SPF Beheer gaat bouwen. Hiermee komt er meer variatie in het woningaanbod in de wijk, een mix van betaalbare en duurdere huur- en koopwoningen.

14
Mrt
2019

SPF Beheer verwerft 40 lofts in getransformeerde Ambachtsschool Arnhem

Tijdens de feestelijke oplevering op 13 februari is het gebouw Avenu 1895 in Arnhem door KlokGroep aan SPF Beheer opgeleverd. SPF Beheer nam namens SPF en SPOV symbolisch de sleutel van het gebouw in ontvangst.

14
Jan
2019

SPF Beheer start samenwerking op gebied van private equity

SPF Beheer start samenwerking op gebied van private equitySPF Beheer gaat samenwerken met Achmea Investment Management en Blue Sky Group op het gebied van private equity. Zij trekken gezamenlijk op bij co-investeringen, die onderdeel zijn van hun private equity programma dat ze voor hun pensioenfondsklanten ...

21
Feb
2018

SPF Beheer verwerft 163 woningen aan Boulevard Heuvelink in Arnhem

SPF Beheer b.v. heeft namens Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer en Stichting Spoorwegpensioenfonds aan KlokGroep Bouw & Ontwikkeling uit Nijmegen opdracht gegeven de voormalige monumentale Ambtsschool aan de Boulevard Heuvelink 48 in Arnhem te transformeren tot loftwoningen.