01
Okt
2020

SPF Beheer tekent koop- en turnkey realisatieovereenkomst

Vandaag hebben SPF Beheer, Ballast Nedam West en ontwikkelaar Kieboom & Van Wezel een koop- en turnkey realisatieovereenkomst getekend die voorziet in de koop en verkoop van 125 huurwoningen in het nieuwbouwproject King's Park in Oosterheem te Zoetermeer. SPF Beheer koopt de woningen aan in opdracht van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer.

10
Sep
2020

Oplevering 123 huurwoningen in Arnhem aan SPF Beheer

VOF Draisma Klok heeft net voor de zomer het project ‘Avenu 1895’ in Arnhem opgeleverd aan SPF Beheer.

01
Jul
2020

Maatregelen Coronavirus

Vanwege het coronavirus treffen wij maatregelen. Zo is ons pand gesloten.

08
Jun
2020

AM en SPF Beheer tekenen turnkey overeenkomst

AM en SPF Beheer tekenen turnkey overeenkomst voor honderd duurzame huurwoningen binnen de gebiedsontwikkeling Landgoed Wickevoort in Cruquius Haarlemmermeer

28
Apr
2020

105 nieuwe huurappartementen in Purmerend

Op het terrein van de voormalige garage Jorritsma aan de Wagenweg in Purmerend komen 131 nieuwe huurappartementen. Bot Bouw uit Heerhugowaard ontwikkelt en bouwt het plan. SPF Beheer heeft namens Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer onlangs met Bot Bouw de overeenkomst gesloten voor de aankoop van 105 huurappartementen. Wooncompagnie zal de sociale huurwoningen in eigendom nemen.

23
Mrt
2020

Aankoop nieuwbouwappartementen in het centrum van Den Haag

Ontwikkelcombinatie Sonate Spuikwartier heeft de eerste twee woontorens, Adagio en Bolero, van het nieuwbouwproject Sonate in het centrum van Den Haag verkocht aan SPF Beheer en MN. De torens bestaan uit 456 huurappartementen en circa 1.500 m2 commerciële ruimte en maken deel uit van de ontwikkeling van het Spuikwartier.

28
Feb
2020

SPF Beheer verwerft 24 appartementen in Amsterdam

SPF Beheer heeft 24 appartementen aan de Cruquiuskade in de Amsterdamse Czaar Peterbuurt verworven van een private belegger. De 24 huurwoningen maken onderdeel uit van het complex Katharina, op de hoek van de Cruquiuskade en de Czaar Peterstraat.