05
Nov
2020

SPF Beheer en VORM tekenen koop- en realisatieovereenkomst blok 16 Oostenburg

Op 30 oktober 2020 tekenden SPF Beheer en projectontwikkelaar VORM een overeenkomst inzake de bouw en turnkey oplevering van 94 appartementen in blok 16 van deelproject kavel 3 van Oostenburg te Amsterdam. Tevens worden 35 parkeerplaatsen in het parkeerhuis op Oostenburg afgenomen. SPF Beheer koopt de woningen aan in opdracht van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer.

01
Okt
2020

SPF Beheer tekent koop- en turnkey realisatieovereenkomst

Vandaag hebben SPF Beheer, Ballast Nedam West en ontwikkelaar Kieboom & Van Wezel een koop- en turnkey realisatieovereenkomst getekend die voorziet in de koop en verkoop van 125 huurwoningen in het nieuwbouwproject King's Park in Oosterheem te Zoetermeer. SPF Beheer koopt de woningen aan in opdracht van Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer.

10
Sep
2020

Oplevering 123 huurwoningen in Arnhem aan SPF Beheer

VOF Draisma Klok heeft net voor de zomer het project ‘Avenu 1895’ in Arnhem opgeleverd aan SPF Beheer.

01
Jul
2020

Maatregelen Coronavirus

Vanwege het coronavirus treffen wij maatregelen. Zo is ons pand gesloten.

08
Jun
2020

AM en SPF Beheer tekenen turnkey overeenkomst

AM en SPF Beheer tekenen turnkey overeenkomst voor honderd duurzame huurwoningen binnen de gebiedsontwikkeling Landgoed Wickevoort in Cruquius Haarlemmermeer

28
Apr
2020

105 nieuwe huurappartementen in Purmerend

Op het terrein van de voormalige garage Jorritsma aan de Wagenweg in Purmerend komen 131 nieuwe huurappartementen. Bot Bouw uit Heerhugowaard ontwikkelt en bouwt het plan. SPF Beheer heeft namens Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer onlangs met Bot Bouw de overeenkomst gesloten voor de aankoop van 105 huurappartementen. Wooncompagnie zal de sociale huurwoningen in eigendom nemen.

23
Mrt
2020

Aankoop nieuwbouwappartementen in het centrum van Den Haag

Ontwikkelcombinatie Sonate Spuikwartier heeft de eerste twee woontorens, Adagio en Bolero, van het nieuwbouwproject Sonate in het centrum van Den Haag verkocht aan SPF Beheer en MN. De torens bestaan uit 456 huurappartementen en circa 1.500 m2 commerciële ruimte en maken deel uit van de ontwikkeling van het Spuikwartier.