Nieuwsbericht Arnhem
21
Feb
2018

SPF Beheer verwerft 163 woningen aan Boulevard Heuvelink in Arnhem


SPF Beheer b.v. heeft namens Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer en Stichting Spoorwegpensioenfonds aan KlokGroep Bouw & Ontwikkeling uit Nijmegen opdracht gegeven de voormalige monumentale Ambtsschool aan de Boulevard Heuvelink 48 in Arnhem te transformeren tot loftwoningen. Op het achtergelegen terrein worden in opdracht van SPF Beheer B.V. onder leiding van Aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn appartementen gerealiseerd. Alle woningen zijn bestemd voor de verhuur. Bij de ontwikkeling van dit project is ook ROQ Vastgoed uit Arnhem ingeschakeld.

Het project is gelegen in de directe nabijheid van het centrum van Arnhem aan Boulevard Heuvelink. Veertig woningen, welke gebaseerd zijn op een loftconcept, komen in de monumentale voormalige Ambachtsschool en beschikken over luxueuze afwerking en entresols die gebruikt kunnen worden als slaapvertrek of werkruimte.

Op het achtergelegen terrein worden onder hoogwaardige architectuur 123 appartementen gerealiseerd in vier gebouwen. Het parkeren wordt voorzien middels een ondergrondse parkeergarage.

De bouw van het project is inmiddels gestart en naar verwachting worden in het derde kwartaal van 2018 de eerste woningen al opgeleverd.

SPF Beheer verzorgt het vermogensbeheer voor Stichting Spoorwegpensioenfonds (SPF) en Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer (SPOV). SPF Beheer B.V. beheert als zodanig een vastgoedbeleggingsportefeuille van circa 1,8 miljard euro. De 163 woningen zullen worden verdeeld over de beleggingsportefeuilles van beide pensioenfondsen.