Kom jij bij ons werken?

Wij bieden een uitdagende omgeving voor professionals in de pensioensector. Kom jij onze organisatie versterken?

Compacte organisatie

Onze organisatie is compact en overzichtelijk en de omgangsvormen zijn informeel. Je loopt gemakkelijk bij elkaar binnen en mensen kennen elkaar. We zijn een toegankelijk en warm bedrijf met ruimte voor de menselijke maat.  

Ruimte voor persoonlijke accenten

Veel functies zijn in de kern specialistisch , maar worden vaak breder ingevuld. Dit heeft te maken met de overzichtelijke schaal van ons bedrijf. Als je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen kun je daarom vaak ook activiteiten naar je toetrekken die je leuk vindt. In overleg is er vaak veel te regelen. 

Goede beloning en arbeidsvoorwaarden

We vragen veel van onze mensen. En uiteraard mag jij dan ook verwachten dat daar wat tegenover staat. Je kunt rekenen op moderne arbeidsvoorwaarden en een goede beloning. En uiteraard: een uitstekende pensioenregeling! 

Ruim opleidingsbudget

Wie zich ontwikkelt, zit lekker in zijn vel. We geloven erin dat wij mee profiteren van jouw persoonlijke groei. Daarom investeren we daar graag in. Dat zie je aan het budget dat we vrijmaken voor je opleiding en ontwikkeling.

178
Aantal medewerkers
% 76 %
Medewerkers treinen met OV-kaart door heel Nederland
% 74 %
Volgt op dit moment een opleiding
% 31 %
Werkt parttime

Balans werk/privé

We hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. We geloven dat als jij goed in je vel zit, je ook beter presteert. We werken flexibel. En veel van onze collega’s werken in deeltijd.    

Sterk in beweging

De pensioensector, het pensioenproduct en ons bedrijf zijn sterk in beweging. En dus zijn wij ook sterk in beweging. Verandering is al enkele jaren de enige constante in ons bedrijf. Het maakt ons werk uitdagend en gevarieerd.  

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de ruimte om je optimaal te ontwikkelen, zowel persoonlijk als op je vakgebied. Daar worden we samen beter van. En ontwikkelen doe je niet alleen. Daarom regelen we dat je in elk geval op vaste momenten met je leidinggevende in gesprek gaat over je werk en je ontwikkeling. Ben je op de goede weg? Wat verdient meer of juist minder aandacht?

Betekenisvol werk

We zetten ons elke dag in voor de toekomst van 100.000 mensen en hun gezinnen. Mensen willen na een leven lang werken kunnen genieten van hun oude dag. Ieder op zijn eigen manier.  Daar zetten wij ons graag voor in.    

Werken bij SPF Beheer betekent: 

  • Dat je werkt in een relatief kleine, overzichtelijke organisatie waarin mensen elkaar kennen en omgangsvormen informeel zijn; 
  • Dat jij je vak serieus neemt en altijd wil blijven werken aan je eigen ontwikkeling; 
  • Dat je een no-nonsense instelling hebt en met je collega’s graag op een professionele wijze samenwerkt;
  • Dat je graag werkt in een maatschappelijk relevante sector die sterk in beweging is;
  • Dat je je elke dag wilt inzetten voor een goede oudedagvoorziening van ruim 100.000 klanten.