Wie zijn wij?

SPF Beheer is een efficiënte en klantgerichte organisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van pensioenfondsen.

Ons profiel

Wij ondersteunen en adviseren het Spoorwegpensioenfonds en Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer op het gebied van bestuursbediening, de pensioenadministratie en het vermogensbeheer. Met een beheerd vermogen van ruim 21 miljard zijn we een middelgrote speler in de wereld van pensioenen & vermogensbeheer.

Ons onderscheidend vermogen

Wij zijn een betrokken en deskundige partner voor pensioenfondsbesturen, werkgevers en deelnemers en gepensioneerden. We onderscheiden ons door een sterke klantfocus en een uiterst toegankelijke en persoonlijke klantbediening. We kunnen dit waarmaken omdat we de wereld van onze klanten door en door kennen. Hiermee maken we het verschil.

Onze organisatie

Onze organisatie is met circa 180 medewerkers compact. De lijnen zijn kort en de omgangsvormen informeel. We zijn groot genoeg om onze professionals ruimte en uitdaging te blijven bieden, en klein en overzichtelijk genoeg om elkaar te vinden en goed samen te werken. 

Onze mensen

We staan ons voor op toegankelijke en persoonlijke dienstverlening. We investeren veel in kennis en kunde en dus in onze mensen. Onze mensen zijn gedreven, betrokken en verstaan hun vak. Samenwerken zit in ons dna.

Werken vanuit een modern kantoor

Ons kantoor ligt in het hart van Utrecht en heeft een eigentijdse inrichting. We werken volgens het concept van activiteit gericht werken. Dat wil zeggen dat je steeds een werkruimte kiest die past bij de aard van je werkzaamheden. Ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.  
Entree plaza
Plaza
Vergaderruimte
Afdeling SPF
Onze kernwaarden zijn:

  • Partnership We stellen de klant centraal in ons doen en laten en werken graag samen. Zowel intern als met de klant. 
  • Betrouwbaarheid Onze processen en manier van werken zijn helder en transparant. We beleggen verantwoord en gaan integer om met het geld van onze deelnemers. 
  • Verandervermogen We vinden het leuk om ons werk elke dag weer net iets beter te doen. We spelen actief in op de veranderingen en ontwikkelingen om ons heen.